Bitcoin zou in het nieuwe jaar een uitverkoop van 25% -30% kunnen zien, maar het is nog steeds een koop op de lange termijn, zegt handelaar

De recordrally van Bitcoin zou in 2021 een muur kunnen raken.

 

Tekenen in de technische grafiek van de cryptocurrency wijzen op een uitverkoop van 25% -30% die waarschijnlijk vroeg in het nieuwe jaar zal plaatsvinden, vertelde Miller Tabak chief market strateeg Matt Maley donderdag aan CNBC’s “Trading Nation”.

 

Bitcoin brak donderdag voor het eerst boven het niveau van $ 23.000, voortbouwend op een enorme rally van 215% year-to-date.

 

‘Het lijdt geen twijfel dat het een smeltkroes is geweest, en het zou nog wat langer kunnen duren,’ zei Maley. “Ik denk dat het op korte termijn wat langer kan duren, en ik ben er erg optimistisch over op zeer lange termijn. Maar op de middellange termijn maak ik me veel meer zorgen dan ik denk. andere mensen.” Online bitcoin kopen op de markt.

 

Een deel van het probleem is de overliquiditeit van de markt, zei Maley. Tijdens de zomer voedde dat nevengeld de mega-cap tech-rally; nu die aandelen zijn gestabiliseerd, drijft het bitcoin aan, zei hij.

 

“Het probleem is dat de wekelijkse [relatieve sterkte] -grafiek op bitcoin nu naar een heel, heel hoog niveau is gebracht”, zei hij.

 

“Het is hoger dan 88 [vanaf donderdag]. Dat is niet helemaal boven het niveau van 90 dat het in 2017 twee keer bereikte, maar die werden gevolgd door dalingen van 36% en 64%”, zei hij. “We zijn er nog niet helemaal, … maar als de pandemie een beetje begint te vervagen [en] misschien wordt die liquiditeit een beetje minder overvloedig, kan dit aandeel ineenstorten zoals het vele andere keren in het verleden heeft gedaan.” is cryptohopper betrouwbaar?

 

Hij merkte op dat bitcoin pas sinds 2016 10 dalingen van 20% of meer, zeven dalingen van 30% of meer en vier dalingen van 48% of meer heeft gezien, eraan toevoegend dat beleggers het patroon van volatiliteit niet mogen onderschatten.

 

“Mensen moeten voorzichtig zijn als we het nieuwe jaar ingaan”, zei hij. “Ik hou ervan op de lange termijn, maar ik denk dat het een veel diepere uitverkoop zal zijn dan de 10% -15% die we recentelijk hebben gezien. Ik denk dat je gemakkelijk 25% -30% zult zien. Nogmaals, ik denk dat dat pas echt begint in het begin van het nieuwe jaar, maar ik denk dat het binnenkort komt … op basis van deze overgekochte toestand en het schuim dat we de afgelopen twee weken in deze activaklasse hebben gezien . ”

 

https://youtu.be/ZG6QGco0JSc

 

Michael Bapis, algemeen directeur van Vios Advisors bij Rockefeller Capital Management, zei dat hij zou voorstellen om vast te houden voor de lange termijn, volatiliteit en zo.

 

“Het kostte me een tijdje om in deze trein te stappen, maar ik denk dat het echt de nieuwe valuta is”, zei hij in hetzelfde “Trading Nation” -interview. “Als je dat langetermijnperspectief hebt, drie-, vijf-, zevenjarenperspectief, houd je daar gewoon aan vast.”

 

Bitcoin is een wereldwijde valuta geworden, een afdekking tegen inflatie en iets van een “nieuwe grondstof” in deze marktomgeving, zei Bapis, terwijl hij de stijging van drie cijfers dit jaar vergeleek met de winst van 24% van goud.

 

“Ten slotte is het een onderdeel geworden van een balansreserve voor sommige van deze grote bedrijven”, zei hij. “PayPal accepteert nu bitcoin als een wereldwijde valuta … vanaf 2021. Square heeft enorm ge├»nvesteerd in bitcoin, en het gebruikt ook bitcoin als reserve op de bedrijfsbalans. … Blockchain, we weten allemaal dat dat is de echte technologie en het is hier om te blijven, en ik geloof echt dat bitcoin een leider is in de wereldwijde valuta, cryptocurrency-kant hiervan, voor zover we kunnen zien. ”

 

“Ik denk gewoon dat je het bezit en het wegzet voor een langetermijninvestering en kijk hoe het de valuta en de wereld waarin we vandaag leven misschien verandert”, zei Bapis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram