Grijstinten overtreft $ 43 miljard aan crypto-activa onder beheer

Het bedrijf heeft voor meer dan $ 36 miljard aan Bitcoin onder beheer.

Grayscale, ‘s werelds grootste crypto-vermogensbeheerder, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf meer dan $ 43 miljard aan digitale activa in beheer heeft, het hoogste niveau ooit. De totale waarde van de crypto-activa van het bedrijf stijgt als gevolg van een recente sprong in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

 

Volgens de officiële aankondiging van het bedrijf op Twitter is Bitcoin het grootste belang van Grayscale, aangezien de vermogensbeheerder nu meer dan 650.000 BTC in beheer heeft met een totale waarde van meer dan $ 36 miljard.

 

 

Bovendien heeft de crypto-vermogensbeheerder bijna 3,17 miljoen Ethereum in beheer. De totale waarde van de ETH van Grayscale onder beheer bedraagt ​​nu ongeveer $ 5,8 miljard. Het bedrijf heeft de afgelopen 30 dagen ongeveer 130.000 ETH gekocht.

 

Digital Currency Group (DCG) kondigde eerder deze week aan dat het bedrijf toestemming heeft gegeven voor de aankoop van maximaal $ 250 miljoen aan aandelen van Grayscale Bitcoin Trust. Sinds het begin van 2021 hebben verschillende institutionele beleggers over de hele wereld Bitcoin-exposure gekregen via Grayscale’s BTC Trust. ontdek interessante cryptomunten online.

 

Grayscale’s Crypto Holdings

 

Bitcoin en Ethereum zijn goed voor meer dan 90% van de totale waarde van de crypto-activa van Grayscale. Maar het bedrijf heeft de afgelopen maanden zijn inspanningen opgevoerd om ook andere cryptocurrencies te verzamelen. Grayscale kocht in de afgelopen 30 dagen bijna 140.000 Litecoin (LTC), aangezien de totale waarde van de LTC-activa onder beheer van het bedrijf nu ongeveer $ 294 miljoen bedraagt. Bitcoin Cash (BCH) is het vierde grootste cryptobedrijf van Grayscale, aangezien het bedrijf meer dan 290.000 BCH onder beheer heeft met een totale waarde van ongeveer $ 160 miljoen. Grayscale heeft de afgelopen 30 dagen meer dan 24.000 BCH gekocht. Het bedrijf heeft ook Ethereum Classic, ZEC, ZEN en XLM. verwachting holo coin is positief.

 

Het bedrijf zei onlangs dat het van plan is om 23 digitale activa, waaronder Aave, Chainlink, Polkadot, Cardano, Cosmos, Compound, Uniswap, Monero, Tezos, Yearn Finance en EOS, te overwegen voor nieuwe investeringsproducten. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency-activa bereikte donderdag $ 1,7 biljoen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram